Contactlenzen dragen zonder problemen

Putting contact lens in eye

Contactlenzen geven je veel meer vrijheid dan een bril, vooral als je graag sport en actief bent. Wil je echter optimaal profiteren van je contactlenzen, dan moet je je ogen goed verzorgen. Met contactlenzen heb je immers meer kans op droge ogen. Als je regelmatig contactlenzen draagt, zul je dus moeten zorgen dat je ogen goed vochtig blijven en niet geïrriteerd raken.

Optrex heeft een breed assortiment producten tegen droge ogen, die onmiddellijk verlichting, verkoeling en verzachting geven bij droge en geïrriteerde ogen, zodat jij je contactlenzen veel langer probleemloos kunt dragen en je ongehinderd kunt genieten van een leven zonder bril!

Om de vochtbalans in je ogen op peil te houden, kun je Optrex ActiMist™ Oogspray voor Droge + Geïrriteerde ogen* gebruiken. Het geeft verlichting en verfrist en revitaliseert droge en geïrriteerde ogen. Als je het op je gesloten oogleden sprayt, geeft het direct verlichting. Kan veilig worden gebruikt met contactlenzen; eenvoudig en hygiënisch te gebruiken.

* Symptomen van vermoeide ogen zoals droge en geïrriteerde ogen als gevolg van een verstoorde lipidenlaag van de traanfilm, ongeveer 80% van de gevallen van droge ogen.

Delen: